jadę sobie powiedzmy 70km.h spacerowo za TIRem ktorego własnie doszedłem, cały czas na 6-ce, wciskam gaz i wóz idzie
O kufa, grubo ! :shock: kazik4x4, ile ty tych niutków masz, że on sie odpycha na tak małych obrotach? (masz prog. na mocny dół?)
U mnie na 6-ce ostatnio pajęczynę widziałem :diabelski_usmiech
słuchaj stary,a więc tak.dojeżdzasz do wawy i gibiesz cały czas wisłostradą.dojeżdżasz do trasy siekierkowskiej i będziesz miał drogowskazy na airport,skręcasz w prawo.jedziesz wedle tych drogowskazów,aż dojedziesz do lotniska.
jeżeli chodzi o parking to w listopadzie korzystałem z parkingu bezpośrednio przy lotnisku.doba 50pln.myśle ,że nie dzwignęli ostro cen :roll:
Świeciak, o tej porze ja bym jechał przez miasto i lokował się na parkingu przy Al. Krakowskiej którymś, który dowozi i odwozi na lotnisko http://www.google.com/search?ie=UTF-...nisko+Warszawa
IMO 50PLN za dobę to za dużo.
A trasa to wlatujesz od Łomianek, kierujesz się Marymoncką, Rondo Radosława, Okopowa, Pl. Zawiszy, Grójecka, Al. Krakowska. O tej porze miasto przejezdne.
trzy tygodnie za 160pln w tym dowóz i odbiór z lotniska.
Od wjazdu na parking w 15 min na lotnisku, od wyjścia z lotniska 10 minut i na parkingu.
Zrobili foty wozu przed zaparkowaniem, ja swoje też pyknąłem.
Ogólnie polecam, bezstresowo.
[ Dodano: Czw 23 Cze, 11 07:57 ]
Zamieszczone przez słoń
słuchaj stary,a więc tak.dojeżdzasz do wawy i gibiesz cały czas wisłostradą.dojeżdżasz do trasy siekierkowskiej i będziesz miał drogowskazy na airport,skręcasz w prawo.jedziesz wedle tych drogowskazów,aż dojedziesz do lotniska.
jeżeli chodzi o parking to w listopadzie korzystałem z parkingu bezpośrednio przy lotnisku.doba 50pln.myśle ,że nie dzwignęli ostro cen :roll:
Ze Świecia Wisłostradą.... ciekawy pomysł, ale całkiem bez sensu. Ja bym jechał normalnie przez Żoliborz, potem z Towarowej odbić w Grójecką, i jak sie al. Krakowska zacznie szukał parkingu.
50zł/doba? Na jeden dzień to nie trzepnie po kielni, ale na trochę dlużej to parking moze wynieść więcej niż wycieczka)
Ja zostawiam samochód zawsze na parkingu przy ul. Szyszkowej 45. 7 dni kosztuje tam 90 zł w cenie jest transfer z na lotnisko i z lotniska na parking.
Oto stronka tego parkingu:
jeżeli chodzi o parking to w listopadzie korzystałem z parkingu bezpośrednio przy lotnisku.
Ten pomysł odrazu sobie odpuść !!! Ceny parkingów przy lotnisku wołają o pomstę do nieba. To się po prostu nie opłaca
Ja na ul. Szyszkowej za 7 dni płacę 90 zł, a za 14 dni 140 zł. Na parkingach przy lotnisku zapłacisz 2 x tyle
Komentarz